Menü
Kosár

Fizetési és Szállítási információk

Szállítási lehetőségek és azok költségei 


Futárszolgálat:

A Donum Decoration webáruház csomagjait a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. 


A kiszállítás költsége

SimplePay  esetében minden csomag egységesen  br. 1500 Ft

 

SimplePay (OTP)

Vásárlás során a SimplePay felületén fizetheti ki a rendelését. A fizetés közvetlenül az OTP Bank által üzemeltetett , a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik és nem a webáruház oldalán . Webáruházunk semmilyen formában nincs birtokában a kártya adataival ,abba betekintést nem nyerhet.

OTP SIMPLEPAY BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI FOLYAMAT

 • Fizetés bankkártyával  SimplePay - OTP  (faq-fizetes-american)gombra kattintva átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindul a tranzakció.
 • A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
 • A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
 • A fizetés eredményéről e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítja az oldalunkra.

Az alábbi bankkártya adatokra lesz szüksége:

 • Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)
 • Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
 • Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}.

  ÁRUHÁZUNKBAN AZ ALÁBBI KÁRTYATÍPUSOKKAL FIZETHET

  Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.
  (Bővebb leírás webáruház lap alján, kártyaelfogadó képekre kattintva) 
  faq-fizetes-mastercardfaq-fizetes-maestrofaq-fizetes-visafaq-fizetes-visa-electronfaq-fizetes-american

Utánvét esetében 
szállítási díj  br. 1990 Ft   / szállítási díj 1500 Ft + 490 Ft/ utánvét /

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvéttel" fizetési módot
Utánvétes fizetési lehetőségek : Készpénz , Kártya 

 

30.000.- Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

30.000 Ft.- feletti rendelés esetén kártyás fizetés és utánvétre is van lehetőség, a szállítás ingyenes.

Utánvételes fizetés minimális rendelési értéke 3000 Ft.(termékrendelés)
Ezen összeg alatti rendeléseket nem áll módunkban teljesíteni .( Telefonos vagy email egyeztetés szükséges a megrendelő részéről a rendelése érvényesítése érdekében )

Online fizetett  minimális rendelési érték : nem szabályozott 

Egyes 80 Ft.alatti termékek ,minimálisan rendelhető mennyisége szabályozott , lásd: Ár alatti-mennyiségmegadás pont alatt 
Ezek a termékek általában 5 db.tól rendelhetőek 

A szolgáltató a szállítási díjak változtatásának jogát fenntartja .
Az új díj a honlapon történő egyidejű megjelenésével lép hatályba .


A Szolgáltató a termék megrendelését nem köteles  teljesíteni, amennyiben a kitöltött adatlap nyilvánvalóan hibás, hiányos  vagy valótlan adatokat tartalmaz. Erről a vásárlót  a szolgáltató  nem köteles értesíteni , rendelése ezzel meghiúsul.

SIKERES RENDELÉSLEADÁS :
KÉPERNYŐN MEGJELENIK A SIKERES RENDELÉSLEADÁS SZÖVEGE ÉS EZZEL EGYIDŐBEN 
AUTOMATIKUS VISSZAIGAZOLÓ EMAILT KAP A RENDELÉSBEN MEGADOTT EMAILCÍMRE  

SIKERTELEN RENDELÉSLEADÁS
KÉPERNYŐN NEM JELENIK MEG A SIKERES RENDELÉSLEADÁS ÉS AZONNALI VISSZAIGAZOLÓ EMAILT SEM KAP .


Csomagolás
A csomagolásnál figyelembe vesszük a feladni kívánt termék típusát , súlyát és ennek mértékéül választjuk meg  csomagolóeszközeinket . 
Minden csomag új kartondobozba kerül feladásra , melyet a nedvesség vagy a korábbi használat még nem gyengített meg .
Törékeny terméket valamennyi esetben pufiba /buborékfóliába csomagolunk, így a szállítás okozta rongálás lehetősége minimalizálva van. 
Csomagjainkra a gondos és igényes jelzők a jellemzőek , melyet sem árainkra sem plusz költségként a vevőre nem terhelünk rá. 

Megkérünk minden kedves vásárlónkat , amennyiben csomagja / doboza külsérelmi nyomot takar ( horpadás , sérült , koszos stb.) átvétel előtt nyissa ki , ellenőrizze csomagja épségét és amennyiben sérülést észlel vetessen fel jegyzőkönyvet a helyszínen. 
Megjegyzés: / Erre még precedens nem volt , de a gyorsabb kártérítés reményében , felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét az eljárás menetére /

Szállítási idő / Rendelést csúsztatott szállítással nem áll módunkban felvenni 

Rendelés beérkezését követően 48- 72 h.belül kiszállításra kerül (munkanapok)/ ez az adott időszaktól , leterheltségtől függ 

Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérés jogát fenntartjuk .
Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával Ön tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

Csomagátvétel 

Csomagfeladásról email értesítést küldünk megrendelő által megadott emailcímre.
(Fontos , hogy az email hibátlanul kerüljön megadásra ,csak kisbetűt ,szóköz,ékezet nélküli szöveget tartalmazzon, ellenkező esetben az emailtovábbítás meghiúsul )

Csomagátvétel max.3 munkanapon belüli teljesítése szükséges, ezt meghaladva csomag visszakerül raktárunkba .
Amennyiben online fizetéssel került kiegyenlítésre a rendelés , úgy 1x 1500 Ft. visszaszállítási +1x1500 Ft újbóli díj megfizetése esetén tudjuk kiküldeni a csomagot. Utánvét esetében az oda vissza szállítási díjat kiszámlázzuk megrendelő felé , ...
Amennyiben a többletszállítás díja nem kerül kiegyenlítésre , úgy a későbbiekben nem ápolunk partnerkapcsolatot megrendelővel , rendelései elutasításra , törlésre kerülnek .

Megkérjük csak abban az esetben rendeljen , amennyiben biztosítani tudja a csomagátvétel 3 munkanapon belül !

KÉSZLETHIÁNY ESETÉN
Webáruházunkban, csak készleten lévő  termékek láthatóak , elérhetőek .
Amennyiben egy adott termék készlete nullás , úgy abban az esetben automatikusan kivonódik a webáruházból , vásárló számára nem látható a termék.
Amennyiben van eltérés rendelés és készletünk között , úgy utánvét esetében a fizetendő összegből levonásra kerül a termék ára , online fizetés esetében telefonon egyeztetünk megrendelővel.

TERMÉKFOTÓK 
Valamennyi termékünknél saját fotót készítünk , mely megegyezik a rendelt termékkel és színnel.
ÁRNYALATI ELTÉRÉSÉRT NEM ÁLL MÓDUNKBAN FELELŐSSÉGET VÁLLALNI !

RENDSZERHIBA LEHETŐSÉG : 
MEGKÉRJÜK KEDVES VÁSÁRLÓINKAT , HOGY RENDELÉS LEADÁSÁT KÖVETŐEN EGY AUTOMATIKUS 
TÉTELES VISSZAIGAZOLÓ EMAILT KAP  , MELYET EGYEZTESSEN LEADOTT RENDELÉSÉVEL .

AMENNYIBEN ELTÉRŐ ÖSSZEGŰ , VAGY TÉTELŰ VISSZAIGAZOLÁST KAP , KÉRJÜK TELEFONON JELEZZE MINÉL ELŐBB AZ ALÁBBI SZÁMON  +36702900880


Számla

Feltüntetett áraink a már fizetendő árak , alanyi adómentes vállalkozásként / KATA , a számlák kiállításánál alanyi mentes AM megjelölés kerül feltüntetésre , az áfa összege 0%, így áfa visszaigénylésre vevő nem jogosult . 
A számlázóprogram automatikusan küldi ki e-mailben az e számlákat , a vevő által megadott / regisztrált e-mail címre ,  papíralapú számla nem kerül kiállításra , megküldésre .
Számla ütemezése :
Webáruházban kifizetett és utánvét esetében is , szállítás megkezdése napján emailben továbbításra kerül . Amennyiben nem találja emailjei között , kérjük jelezze és újbóli megküldésre kerül . 

Bővebb leírás 
Általános Szerződési Feltételek pont alatt https://donumdecor.hu/index.php?route=information/information&information_id=5 )

Elállás joga / panaszkezelés

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében a Felhasználó (fogyasztó) a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.Csak minden tartozékéval, és eredeti csomagolásába visszacsomagolt terméket tudunk  visszavenni . a visszaküldési és ezzel járó esetleges költség / többletköltség  a megrendelőt terheli .
Beérkezéstől és termék épségének ellenőrzését követően  visszautalásra kerül az összeg az Ön részére 3 munkanapon belül.

Amennyiben a termék vásárlásával kapcsolatos bármilyen problémája merülne fel, a Szolgáltató felé panasszal élhet . Ebben az esetben előfordulhat, hogy akár visszaküldés nélkül is meg tudjuk oldani , az esetleges "problémát " így  az alábbi emailes elérhetőségünkön fel tudja venni velünk a kapcsolatot. Haladéktalanul, de legfeljebb 7 munkanapon belül kivizsgáljuk és  az eredményéről  emailben értesítünk. 
Panaszát előterjesztheti az alábbi elérhetőségünkön : donumdecorshop@gmail.com 

A Szolgáltató / Donum Decoration webáruház szerzői jogvédelem alatt áll .
Ennek megfelelően nem használható semmilyen , a honlapon található szöveg , fénykép, ábra , vagy egyéb ,szerzői jogvédelem alá eső kategória 

 

Amennyiben egyedi igényét  szeretné velünk megbeszélni, úgy kérjünk, vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén !

 H-P :10-17 
+36702900880
donumdecorshop@gmail.com


 

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.